Mobirise

EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIA

100%-ban 27+ G pars plana vitrectomiát 2015 óta végezzük látóhártya és üvegtest betegségekben, a legkorszerűbb módon, a jelenleg elérhető legkisebb (0,4 mm) nagyságú seben keresztül.
 
Már nem mikroszkóp segítségével, hanem egy képfeldolgozó rendszer támogatásával, nagy monitoron nézve, háromdimenziós szemüvegen keresztül végezzük a látóhártya- és üvegtestműtéteket.

Az országban elsőként alkalmazzuk a Ngenuity képfeldolgozó rendszerünket, amely az orvosok és a betegek számára egyaránt komoly előnyökkel jár.

 Jóval kisebb fényerővel jobb látásélességet ad a készülék az operatőrnek, tehát nem kell erős fénnyel világítani a látóhártyára, ahogy az a mikroszkópos műtéteknél jellemző.

Dr. Bátor György

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG

A szemünk által látott képet még digitálisan feldolgozza a számítógép; a legjobb minőségű képeket választja ki, részletdúsabb információt kapunk, ezáltal nagyobb mélységben és jelentősebb nagyításban látjuk az operálandó szemet egy hatalmas monitoron keresztül.

A betegek számára is kényelmesebb a műtét, hiszen  kisebb a fototoxikus (fény okozta károsító) hatás.

2015 decembere óta 0,4 milliméter (a jelenleg elérhető, legkisebb vágás) külső átmérőjű nyíláson keresztül zajlanak az üvegtestcsere műtétek a 27 G kaliberű vitrektómiás rendszerrel. 

Megoperáljuk és másnap a szemén már nem látszik semmi!

Dr. Bátor György
Dr. Bátor György

EGÉSZSÉGPÉNZTÁR PARTNEREINK